Λάδι Άρνικας 100ml

7.00

Το Έλαιο Arnica της είναι διαυγές, άχρωμο υγρό.

Ελαφρώς διαλυτό στην αιθανόλη, αδιάλυτο στο νερό.

Η Άρνικα είναι ένα φυτό με άνθη με κίτρινα πέταλα που ανθοφορεί σε Ευρώπη, στη Σιβηρία και στη Βόρεια Αμερική.

Δράσεις

  • Αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες.
  • Διεγείρει την κυκλοφορία των λευκών αιμοσφαιρίων, ανακουφίζοντας τραυματισμούς σε αρθρώσεις, μύες και ιστούς.

Το Έλαιο Arnica είναι κατάλληλο για χρήση ως συστατικό σε καλλυντικά.

Χώρα προέλευσης: Αγγλία.

Προφυλάξεις 

  • Διατηρείται σε καλά κλειστό περιέκτη προστατευμένο από το φως και την υγρασία, μακριά από πηγές θερμότητας.
  • Σταθερό όταν φυλάσσεται σωστά.
Κωδικός προϊόντος: GAL-006 Κατηγορίες: ,